Bacania Fermierului

este sursa ta pentru produse de calitate

Povestea noastra

BĂCĂNIA FERMIERULUI este sursa ta pentru produse de calitate, naturale și certificate BIO, proaspete și sănătoase, provenite direct din ferma și terenurile noastre de pe însoritele câmpii ale Vrancei, adunate în prima băcănie modernă din București.
Aceste produse (carne, lactate, făină, mălai, preparate de panificație, patiserie sau brutărie) sunt rezultatul muncii și experienței noastre de peste 20 de ani. Pentru a le obține asigurăm o trasabilitate de 100% pentru că semănăm, cultivăm, recoltăm, procesăm și prelucrăm cu utilaje și echipamente de ultimă tehnologie pentru ca tu să te bucuri de cele mai proaspete și sănătoase produse pe care banii le pot cumpăra.

Despre noi

Compania V&G Oil 2002, cea care a construit marca AgranoLand, și acum Băcănia Fermierului, a pornit la drum în domeniul exploatării terenurilor agricole în anul 1996. De-a lungul anilor, prin muncă asiduă și pasiune pentru bogățiile pământului, compania s-a dezvoltat în mod succesiv, ajungând să fie astăzi una dintre cele mai importante din acest domeniu din județul Vrancea.

Echipa noastră a ajuns la peste 100 de angajați iar parcul auto este format dintr-o flotă modernă de mașini și utilaje agricole de ultimă generație, de mare capacitate și foarte performante.

Compania lucrează în prezent o suprafață mare de teren arabil din care 1.500 de hectare sunt certificate ecologic, fapt ce înseamnă asigurarea trasabilității produselor de la pregătirea terenului până la ambalarea produsului finit, având astfel un control total asupra obținerii unui produs natural de cea mai bună calitate. Lucrul făcut cu conștiinciozitatea iubitorului de pământ și cu respectul față de natură ne-au transformat de-a lungul anilor în partenerul a circa 6.000 de locuitori din zona noastră a căror terenuri le avem în portofoliu sub formă de arendă.

Cerealele sunt păstrate într-un depozit modern cu o capacitate de cca 10.000 de tone format din șapte celule/silozuri de depozitare, selector modern, uscător, cântar electronic de 60 de tone și laborator propriu de analize.

Compania noastră deține o moară de făină de ultimă generație – marca OCRIM (Italia), certificată ecologic, cu o capacitate de procesare de 24 tone/24 ore, care procesează făină naturală BIO obținută doar din cereale proprii, atent selecționate și cu cei mai buni parametri de panificație.

Făina produsă de noi sub marca AgranoLand și disponibilă în produsele din Băcănia Fermierului, folosind o instalație modernă complet automatizată, este de cea mai înaltă calitate și asigură trasabilitatea unui produs care pleacă din bogăția naturii și ajunge la consumatorul final în cele mai bune condiții, fiind verificat și controlat pentru a avea garanția că este 100% natural, FĂRĂ adaosuri de amelioratori sau afânători.

Facem agricultură BIO. Credem că protejarea solului duce viața mai departe și că alimentele nutritive produse direct din natură sunt piatra de temelie a unei comunități sănătoase.

Păstrăm terenurile noastre curate, echilibrate și producem ecologic pentru cereale extrem de nutritive. Asta înseamnă că avem grijă de fiecare palmă de pământ, fără compromisuri. Urmărim atent fiecare etapă din procesul de plantare, recoltare, procesare și avem astfel un control total asupra calității produselor noastre.

Natural și sănătos

Județul Vrancea este unul dintre județele țării care a fost și va fi un reper important al agriculturii și al produselor naturale românești. Compania noastră a devenit astăzi unul dintre cei mai importanți operatori din domeniul agricol al județului Vrancea beneficiind de amplasamentul într-un areal vast de terenuri arabile, an după an suprafața terenurilor lucrate de noi a crescut exponențial, de la 10 hectare la început, la 3.000 de hectare în prezent.

Recoltele obținute în fiecare an ne dau satisfacția lucrului bine făcut, iar prin crearea diversității de soiuri cultivate reușim să fim competitivi, să fim apreciați și să ne continuăm munca cu pământul, care îl răsplătește întotdeauna pe cel care îl iubește și-l respectă.

Pentru toate acestea însă a fost nevoie de investiții permanente în tehnologie performantă, fiind permanent conectați la noile metode și tehnologii corelate cu nevoile activităților de producție proprie. Specializați în cultura mare, reușim cu o echipă de specialiști și muncitori specializați să acoperim volumul de execuție a întregii suprafețe de teren. Parcul tehnologic cuprinde o gamă variată de mașini și utilaje agricole, de mare capacitate si de ultimă generație începând cu tractoare, semănători mari de păioase și de prășitoare, combinatoare, scarificatoare, pluguri reversibile, mașini de ierbicidat autopropulsate, combine, trei autotractoare TIR, cu remorci benă pentru transport cereale, trailer care înlesnește transportul unor utilaje la diferite puncte de lucru, buldozere, vole, remorci tehnologice de diferite capacități, mașini de transport cu sarcina utilă de peste 3,5 tone dar și un parc de autoturisme.

Ferma noastră

Iubim animalele. Ferma noastră este una dintre cele mai mari din județul Vrancea, cu o capacitate totală de peste 2.000 de capete, populată actual cu circa 500 de capete din rasele Holstein și Montbeliard pentru lapte și Black Angus pentru carne.

Ovinele sunt și ele bine reprezentate cu un număr de circa 600 de capete din rasele de carne, ILE de France și Merinos.

Toate sunt hrănite doar cu produsele noastre, de la cultura de porumb siloz la furaje, toate naturale, rezultate din cerealele cultivate, recoltate și procesate de noi.

Băcănia Fermierului

Băcănia Fermierului este prima băcănie modernă din București, cu un concept nou care îți oferă exclusiv produse provenite direct din ferma noastră.

Prin acest concept, din fermă direct în farfuria ta, dorim să livrăm alimente și hrană de bază din surse certificate și de calitate premium, direct din ferma, moara sau terenul nostru agricol, având astfel cel mai scurt lanț de trasabilitate.

Ce spun clientii

Partenerii nostri