Dreptul de a renunța la contract de  și returnarea produselor alimentare:

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateralO data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunța la contract si returnarea produselor, altele decât cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunța la contract si la returnarea produselor a cumpărătorului, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului“.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiași serviciu de transport prin intermediul căruia s-a făcut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este strada Despot Vodă nr. 55, sector 2, București.

Daca aveți nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor, ne puteți suna la +40 727 266 055 sau scrie la natural@bacaniafermierului.ro.

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar daca vreți sa primiți banii înapoi și să renunțați la comanda, aceștia va vor fi returnați  în maximum 30 de zile de la momentul în care ne-ați informat asupra deciziei dumneavoastră. Vom face tot posibilul ca suma să vă fie returnată cât mai curând.

Va punem la dispoziție un model de  formular de retragere, ce se va trimite pe email la natural@bacaniafermierului.ro, completat doar daca doriți sa va retrageți din contract.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Copia facturii trebuie și ea atașată.

Din motive de siguranță alimentară și igienă, Băcănia Fermierului (V&G Oil 2002 SRL) nu acceptă returnarea produselor alimentare.