Vinuri

Trebuie să fim atenți ce mâncăm, dar și ce bem, pentru a fi sănătoși. În băcănia noastră găsiți vinuri locale, provenite de la crame recunoscute din regiunile viticole românești, la cele mai atrăgătoare prețuri.

Vă invităm să comandați vinurile preferate de la Crama Girboiu, ce doreste sa produca si sa ofere consumatorilor cele mai bune vinuri, renumite prin unicitatea locului si prin soiurile cultivate ale binecunoscutei podgorii de la Coteşti, cu o traditie recunoscuta de sute de ani de fabricare a vinului bun.

De asemenea, puteți alege şi personalitatea unică şi remarcabilă a vinurilor ce poartă semnătura brandului Domeniile Panciu. Domeniile Panciu deţin 120 de hectare de viţă de vie, aici regăsindu-se nouă soiuri albe şi patru roşii, din rodul cărora sunt obţinute vinuri liniştite albe, rose şi roşii, dar şi vinuri spumante.
Sau puteți alege vinurile de Urlați, dintre care un produs aparte, care leagă tradiția locurilor cu prezentul este Pelinul. Prin tradiție Pelinul de Urlați este cel mai cunoscut produs de acest tip din Romania produs de Domeniile Dealu Mare-Urlați.

Cum functionam:
Programul de livrare – Joia și Vinerea – intre orele 12:00 – 18:00 astfel:
Pentru comenzile făcute de luni pana miercuri, livrarile se fac in aceeasi saptamana, joi sau vineri
Pentru comenzile facute incepand de joi, livrarile se fac in saptamana urmatoare, joi sau vineri