Vinuri

Trebuie să fim atenți ce mâncăm, dar și ce bem, pentru a fi sănătoși. În băcănia noastră găsiți vinuri locale, provenite de la crame recunoscute din regiunile viticole românești, la cele mai atrăgătoare prețuri.

Vă invităm să comandați vinurile preferate de la Crama Girboiu, ce doreste sa produca si sa ofere consumatorilor cele mai bune vinuri, renumite prin unicitatea locului si prin soiurile cultivate ale binecunoscutei podgorii de la Coteşti, cu o traditie recunoscuta de sute de ani de fabricare a vinului bun.

De asemenea, puteți alege şi personalitatea unică şi remarcabilă a vinurilor ce poartă semnătura brandului Domeniile Panciu. Domeniile Panciu deţin 120 de hectare de viţă de vie, aici regăsindu-se nouă soiuri albe şi patru roşii, din rodul cărora sunt obţinute vinuri liniştite albe, rose şi roşii, dar şi vinuri spumante.
Sau puteți alege vinurile de Urlați, dintre care un produs aparte, care leagă tradiția locurilor cu prezentul este Pelinul. Prin tradiție Pelinul de Urlați este cel mai cunoscut produs de acest tip din Romania produs de Domeniile Dealu Mare-Urlați.

Cum functionam:
Livrările se fac în București și Ilfov (in limita a 15 km in jurul Bucurestiului). Primim comenzile pe site sau pe whatsapp la nr. 0727266055.
Programul de livrare – de Marți până Vineri
Suma minimă de plasare a unei comenzi online este de 200 de lei, iar transportul costă 15 lei.
Transportul este gratuit la comenzi de peste 300 de lei.
Comenzile sunt procesate zilnic, în ordinea în care se primesc.