Lactate / Brânzeturi

Oferim o varietate de produse de calitate, naturale și certificate BIO, proaspete și sănătoase, provenite de la Laptaria cu caimac, brandul de lactate de specialitate 100% românești, naturale și integrale, a cărui poveste o puteți citi mai jos.
“Ne implicăm în întregul proces: cu propria noastră fermă și cu animale hrănite din culturi proprii, avem atât mijloacele, cât și dorința de a produce lactate de calitate, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Gustoase precum cele de la țară sau de la piață, dar sigure cum numai o fabrică performantă poate oferi.
In 2018 am pus în funcțiune o fabrică modernă, în care îmbuteliem lapte de la vacă de cea mai bună calitate în ce privește conținutul de grăsimi, proteine și lactoză. Lapte curat, cu minimum posibil de germeni și celule somatice, datorită celor mai noi tehnologii.
Fabrica noastră este construită chiar lângă fermă, astfel încât laptele ajunge imediat pe linia de producție, neatins de om sau de aer, din rațiuni de igienă. Întregul proces (muls și îmbuteliat) are loc în doar 24 de ore. Astfel, ne asigurăm că te bucuri de lapte proaspăt, natural și sigur!”

Cum functionam:
Programul de livrare – Joia și Vinerea – intre orele 12:00 – 18:00 astfel:
Pentru comenzile făcute de luni pana miercuri, livrarile se fac in aceeasi saptamana, joi sau vineri
Pentru comenzile facute incepand de joi, livrarile se fac in saptamana urmatoare, joi sau vineri

Brânză Molcuța

8.60 lei

100 g - 1 pachet (200g-300g aprox)

Iaurt natural

6.00 lei

300g borcan

Lapte bătut

7.00 lei

460g sticla

Lapte condensat

13.00 lei

460g sticla

Miez de brânză

9.60 lei

100g - 1 pachet (200g-300g aprox.)

Sana

7.00 lei

460g sticla